Blackhead remover review: Werkt het echt?

  • 0

Blackhead remover review: Werkt het echt?

Afgelopen week hebben we een soort mee-eter-uitzuig apparaat getest. Met dit apparaat zou je mee-eters binnen no-time weg moeten krijgen. Het klinkt te mooi om waar te zijn, en dat is het ook.

Om erachter te komen of de ‘blackheader remover’ echt werkt hebben we besloten het te testen een van onze lieve, lieve vriendjes, wiens gespikkelde mee-eter neus ons al jaren stoort, wat uiteindelijk tot een onvermijdelijke echtscheiding zal leiden in 2045. Lees verder om erachter te komen of een dergelijke vacuüm daadwerkelijk zijn mee-eters heeft verwijderd en een verwoest gezin heeft voorkomen of dat we alleen om 11 uur ’s avonds op zondagavond in de badkamer hebben staan ruziën.

 

Wat doet een blackhead remover?

De naam van dit beautyproduct is deze keer niet verwarrend, het geeft precies aan wat het doet: het zuigt je poriën op. Tenminste, in theorie. Je ze het apparaat aan, zet het ronde puntje op je huid en glijdt langzaam over je poriën. Je kunt dan zien hoe de troep uit je mee-eters wordt getrokken als een soort nachtmerrie.

Hoewel sommige pore vacuüms zijn uitgerust met microdermabrasiemogelijkheden of worden verkocht met voorbereidingsserums en behandelingen, gebruikte wij het basismodel, het ideale model voor dit experiment. De hoogst beoordeelde pore vacuum poriënvacuüm op Bol.com, met meer dan 1.400 beoordelingen en de lage prijs van €24. We dachten, hé, als het niet werkt, dan zijn we tenminste niet te veel geld kwijt. Als je toch voor een vacuüm met meer mogelijkheden wil gaan, dan kun je die makkelijk op internet vinden.

Het product wat we getest hebben is de Premium Blackhead Remover die beschikbaar is op bol.com

De blackhead remover test:

De voorbereiding

Nadat we een vriend op de hoogte had gebracht van ons plan om zijn mee-eters te verwijderen, hebbben we wat voorbereidend werk gedaan. Volgens Arash Akhavan, dermatoloog en oprichter van The Dermatology and Laser Group uit New York is het losmaken van vuiligheid in je poriën met wat stoom of een douche een goede eerste stap vóór het verwijderen ervan.

Omdat onze vriend weigerde opnieuw te douchen, dan wel gewillig mee te doen, hebben we een warm washandje vijf minuten over zijn neus gehouden om de bovenste laag van zijn huid te verzachten. (Dit deden we niet om zijn poriën te openen, dat blijkt een mythe te zijn. Volgens Dr. Akhavan kun je de poriën namelijk niet openen of sluiten.)

Het uitzuigen

Hoewel elk apparaat anders kan zijn, heeft mijn blackhead remover 3 niveaus van zuigkracht. Beginnend op niveau twee, hebben de uitzuiger zachtjes langs de zijkanten en de plooien van zijn neus bewogen (de instructies waarschuwen tegen het langer dan drie seconden op één plaats houden van de zuigkracht, dus je moet relatief snel bewegen.) En, er gebeurde niets.

Dus hebben we hem op standje tween gezet om het proces wat te versnellen. Ondertussen keken we toe naar hoe een kleine meeëter naar buiten kwam en omhoog werd gezogen. Het was magisch. Echt waar, een kick. Geïnspireerd door dat moment gingen we door met het zuigen van zijn neus gedurende ongeveer vijf minuten. We gingen heen en weer over elke plek en probeerde niveau 3 voor een milliseconde. Op het einde waren we erin geslaagd om twaalf mee-eters eruit te zuigen.

De nasleep

Nadat zijn neus volledig vrij was van mee-eters zijn we gestopt met zuigen. Zijn neus was verder een beetje rood en zijn poriën zagen er vrijwel onveranderd uit. Gelukkig was de roodheid na een half uur verdwenen.

Dus, werken pore vacuums?

We kunnen dus concluderen dat een blackhead remover echt werkt. Een pore vacuum geeft zeker de resultaten waar je echt op hoopt!

Conclusie:

Voor de meerderheid van de mensen die geen gevoelige huid, couperose, keratosis pilaris hebben is het gebruik van een blackhead remover prima. Gaat het je huid ruïneren? Zeker niet. Benieuwd naar een mee-eter reiniger? We hebben er een aantal op een rijtje gezet die je op bol.com kunt bestellen!

Onze top 3 Blackhead removers op internet

Doe je vrienden en kennissen een plezier en deel dit bericht! 😉

    Laat een bericht achter