Waaaaaahhh een puist!

  • 0

Waaaaaahhh een puist!

Tags : 

Oh nee,

Een pukkel op m’n gezicht en ik moet nog naar die ene verjaardag/ naar school/ de hond uitlaten.

Gelukkig is daar foundation. Helaas komt het effect van een één-kleurige maar verschillend reliëf veel voor.

Daarvoor is shapen dan weer in het leven gebracht. Door te shapen kan je de ‘uitstekende’ pukkel minder ‘uitstekend’ maken. Snap je? Nou ja, laten we maar beginnen.

Ik begin met een goede reiniging van mijn huid. Hiervoor gebruik ik ‘savonds reinigingsmelk, face wash en tonic. ’s Ochtends gebruik in tonic en eventueel face wash. Door met de verzorging. Zelf heb ik een beetje last van een droge huid dus ik smeer altijd en zeker in de winter, ’s ochtends een dagcrème en ’s avonds een nachtcrème op.

Na al deze routine stappen zijn we aangekomen bij de echte make-up. Ik begin met foundation. Dit verdeel ik met een schone stippling brush over mijn huid. Deze is gekocht bij Primark, maar je kan ze tegenwoordig overal vinden. Reinig je kwast na gebruik ook weer goed zodat de bacteriën van je puistje zich niet verspreiden.

Door met de concealer. Ik gebruik vloeibare concealer onder mijn ogen. Crème concealer smeer ik op puistjes en pukkeltjes. Dit dep ik voorzichtig met mijn ringvinger omdat daar de minste druk op zit.

Even het geheel afpoederen en door met de bronzer.

Ik shape onder mijn jukbeenderen en langs mijn slapen. Op deze manier geef ik mijn gezicht meer vorm. Ik heb een aantal pukkeltjes bij mijn linkerslaap, door het shapen zijn deze niet meer te zien.

Dit hele gebeuren kost mijn 7-8 minuten. Heel snel en simpel om toe te voegen aan je ochtend ritueel. 🙂

Ik hoop dat je iets aan dit artikel hebt gehad,

Kus, Myrthe.


About Author

Myrthe Koopman

Hey daar, Ik ben Myrthe, 15 jaar en ik kom uit Hoorn, Nh. Bloggen, beauty en fashion zijn mijn grootste hobby's. Daarom deel ik ook graag mijn tips op deze site. Check ook zeker even mijn eigen blog voor nog meer beauty, fashion en lifestyle! Looks By Myrthe

Laat een bericht achter